Toimitus ja maksaminen

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan valitsemallasi toimitustavalla Axla Logisticsin operoimana. Arkipäivisin ennen klo 12 tehdyt tilaukset pyritään lähettämään saman päivän aikana tai viimeistään tilauksesta seuraavana arkipäivänä. Tuotteiden pakkaamiseen käytetään mahdollisimman paljon kierrätettyä materiaalia ja vältämme muovin käyttöä tuotteiden suojaamisessa.
Tilausten normaali toimitusaika on 2-4 arkipäivää.
Ahvenanmaalle toimitettavien tilauksien arvonlisävero 24% maksetaan kaksinkertaisena. Pahoittelemme tilannetta.

Toimitusvaihtoehdot

Postipaketti

Toimitus valitsemaasi pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen.
Toimitusaika 2-4 arkipäivää.
Toimitusmaksu 4,90€. Ilmainen toimitus yli 35€ tilaukseen.
Toimitus ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa. Lähetystä voi seurata OmaPosti-sovelluksella tai seurantatunnuksella täältä.
Toimitus hiilineutraalina Posti Green -lähetyksenä.
Puhelinnumero on välttämätön tieto vastaanottajan tavoittamiseksi. Kun tilaus on saapunut noudettavaksi vastaanottajalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä.
Noutoa varten tarvitset henkilöllisyystodistuksen ja/tai lokerokoodin tai lähetystunnuksen

Schenker noutopistepaketti

Toimitus valitsemaasi pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen.
Toimitusaika 2-4 arkipäivää.
Toimitusmaksu 4,90€. Ilmainen toimitus yli 35€ tilaukseen.
Lähetystä voi seurata seurantatunnuksella täältä.
Puhelinnumero on välttämätön tieto vastaanottajan tavoittamiseksi. Kun tilaus on saapunut noudettavaksi vastaanottajalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä.
Noutoa varten tarvitset henkilöllisyystodistuksen ja/tai lokerokoodin tai lähetystunnuksen.

Posti kotiinkuljetus

Toimitusaika 2-4 arkipäivässä.
Toimitusmaksu 10€.
Tilaus toimitetaan vastaanottajalle tilauksessa merkittyyn osoitteeseen. Posti ottaa kahdesti yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys - tarvittaessa lähetykselle saa maksullisen uudelleentoimituksen.
Toimitukset tehdään arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14 mennessä.
Puhelinnumero on välttämätön tieto vastaanottajan tavoittamiseksi. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään yhteydenottopyyntö paperisena. Jos vastaanottaja ei ole yhteydessä, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua.
Toimitus hiilineutraalina Posti Green -lähetyksenä.

Budbee kotiinkuljetus

Toimii Helsingissä, Keravalla, Turussa, Oulussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä ja Kuopiossa.
Toimitusaika 2-4 arkipäivää.
Toimitusmaksu 5,90€.
Budbee toimittaa suoraan kotiovellesi. Toimitus iltaisin, kun suurin osa ihmisistä viettää aikaa kotonaan. Voit valita myös toimituksen aikavälin ja toimitustavan - lähetti voi koputtaa, soittaa ovikelloa tai jättää paketin kotiovesi taakse.
Budbee pitää sinuti ajan tasalla toimituksen kulusta. Voit myös seurata kuljetusautoa reaaliaikaisesti puhelimellasi.
Lue lisää Budbeen sivulta täältä.

Vastuu

Arjenkauppa on vastuussa kuljetuksesta johtuneista vahingoista, esimerkiksi tuotteen rikkoutumisesta tai tilauksen katoamisesta matkalla meiltä sinulle. Kun tilaus on toimitettu sinulle, vastuu tuotteista siirtyy sinulle ja olet myös vastuussa palautukseen liittyvistä riskeistä. 

TILAUSVAHVISTUS JA TOIMITUSVAHVISTUS

Kun tilaus on luotu, sinulle lähetetään automaattinen tilausvahvistus tilaukseen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Kun tilauksesi on pakattu ja valmis lähetettäväksi, saat toimitusvahvistuksen ja paketin seurantakoodin sähköpostitse.

LUNASTAMATTOMAT TOIMITUKSET

Arjenkauppa laskuttaa 10€ per lunastamaton paketti kattaaksemme kustannuksemme.

MAKSAMINEN

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat
Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Lasku- ja osamaksupalvelut
Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrail Oyj:n kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.