Meistä

Arjenkauppa.fi -verkkokaupasta löydät Orkla Care Finlandin tuotteita. Lue lisää yrityksestä täältä.

Orkla Care Finland tuo suomalaisiin koteihin laadukkaita tuotteita henkilökohtaiseen hyvinvointiin, terveyteen ja haavanhoitoon, kotitalouden puhdistukseen sekä suomalaiseen pukeutumiseen sopivia vaatteita ja alusvaatteita. Vastuullisuus on keskeinen osa toimintaamme ja haluamme tehdä vastuullisista valinnoista helpompia. Siksi kehitämme jatkuvasti tuotteita, joiden valmistuksessa ja käytössä on otettu huomioon myös ympäristöasiat.

Arjenkaupasta haluamme tarjota tuotteita, mitä me kaikki arjessa tarvitsemme. Terveyttä, hyvinvointia, huolenpitoa, puhtautta. Arjen tärkeitä asioita, joita autamme edistämään fiksusti ja turvallisesti, tutuilla ja hyväksi havatuilla tuotteilla.

 

ORKLA CARE ON ALAN VASTUULLINEN KEHITTÄJÄ

Vastuullisuus on tie eteenpäin, ja me haluamme edistää kestävää kasvua.
Paikallisuuttamme ja vahvoja tuotemerkkejämme hyödyntäen tarjoamme tuotteita ja ratkaisuja, jotka ovat hyväksi niin ihmisille kuin planeetalle.

Orklan vastuullisuusstrategia on tehty vuoteen 2025 asti. Siinä olemme määritelleet viisi osa-aluetta, joiden puitteissa teemme vastuullisuustyötä kautta koko arvoketjun, alkaen tuotannosta ja raaka-ainehankinnoista aina pakkausmateriaalien kehittämiseen saakka.

Terveellinen elämäntapa

Orkla pyrkii valmistamaan entistä terveellisimpiä tuotteita, joissa on selkeät merkinnät tuotteiden sisällöstä. Tuemme toimenpiteitä, joilla lisätään väestön terveyttä, tarjoamme ravintolisiä monipuolisen ruokavalion tueksi sekä tukea painonpudotukseen. Tuotteidemme ja vaikuttavien aineiden teho on todettu laadukkain tutkimuksin.

Tuoteturvallisuus

Tuoteturvallisuus on kaiken toimintamme keskiössä ja varmistamme tuotteidemme turvallisuuden koko arvoketjun läpi. Orkla Carella on kuusi omaa tuotantolaitosta, jotka sijaitsevat Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa, Espanjassa ja Malesiassa. Tämän lisäksi ostamme tuotteita auditoiduilta yhteistyökumppaneilta.

Vastuullinen hankinta

Tavoitteena on, että vuoteen 2025 mennessä kaikki Orklan ostot tehdään vastuullisuusperiaatteita noudattaen. Esimerkiksi Möller kalanmaksaöljylle on myönnetty Marine Stewardship Councilin (MSC) jäljitettävyyssertifikaatti. MSC-sertifikaatilla varmistetaan, että Möller kalanmaksaöljyn koko toimitusketju on vastuullinen.

Ympäristösitoumus

Orkla on sitoutunut tieteeseen perustuviin ilmastotavoitteisiin. Pyrimme minimoimaan hiilijalanjälkemme koko arvoketjussa niin, että toimintamme ja tuotteemme eivät ole ympäristölle haitallisia. Kehitämme myös jatkuvasti tuotteita, jotka ovat ympäristölle vähemmän kuormittavia.

Ihmisistä ja yhteiskunnasta välittäminen

Toimimme vastuullisena työnantajana ja olemme mukana tukemassa monia yhteiskunnallisia hankkeita. Orkla Care Finland tukee mm. Vennerin ruoka-avun sekä Sairaalaklovnit ry:n toimintaa, jotka perustuvat täysin tuki- ja lahjoitusvaroihin.