Henkilökohtainen hygienia

L300 on luotettava ihonhoidon asiantuntija joka perustaa asiantuntemuksensa tuotteiden takana olevaan lääketieteelliseen tutkimukseen ja raaka-aineisiin jotka löytyvät ihosta luontaisesti. ​ L300 tarjoaa ihonhoitotuotteet kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle.

Katso L300-tuotteet

Jordan on huolehtinut hampaistamme jo vuodesta 1927 alkaen. Jordan-sarjan valikoimasta löydät laadukkaita ja helppokäyttöisiä tuotteita, jotka on suunniteltu pitämään hampaat terveinä jo ensimmäisestä hampaasta lähtien.

Katso Jordan-tuotteet

Salvequickin laaja valikoima tarjoaa laastareita haavanhoidon jokaiseen tarpeeseen ja tilanteeseen. Tuotteet ovat CE- merkittyjä ja täyttävät kaikki lääkinnäiseltä laitteelta vaaditut elementit.

Katso Salvequick-tuotteet

Luotettavalla aurinkosuojalla voit olla turvallisesti auringossa, eikä tarvitse pelätä etteikö aurinkosuoja pysyisi iholla pidempäänkin, myös uidessa.
P20 on tätä kaikkea – todistetusti. Lisäksi sitä on helppo käyttää, koska kevyen koostumuksensa ansiosta se leviää iholle helposti. Tinkimätön suoja tarjoaa sinulle ja perheellesi nautinnollisia ja turvallisia hetkiä auringossa.

Katso P20-tuotteet

Ladyvita-ravintolisäsarja on suunniteltu suomalaisen naisen päivittäiseen hyvinvointiin ja kauneuteen. Naisen vitamiini- ja kivennäisainetarve muuttuu sekä iän että eri elämänvaiheiden mukana. Ladyvita ravintolisillä täydennät päivittäistä ruokavaliotasi.

Katso Ladyvita-tuotteet

Kodin puhdistus ja pyykinhoito

Lumme liputtaa puhtaamman ympäristön puolesta! Ympäristönäkökulma on erittäin tärkeässä asemassa Lumme-tuotteiden aineosia valittaessa, sekä myös pakkaussuunnittelussa. Lumme-sarjassa on kestäviä, hyvältä tuoksuvia ja tehokkaita tuotteita kodin puhdistukseen ja pyykinpesuun. Tuotteiden sisältämät ainesosat valitaan tarkkaan eikä mitään turhaa lisätä ympäristöä kuormittamaan. Tuotteita ei ole testattu eläimillä, eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Katso Lumme-tuotteet

Terveys

Apteekkari Peter Möller oli kaukaa viisas kehittäessään 160 vuotta sitten runsaasti omega-3-rasvahappoja sisältävän Möller Kalanmaksaöljyn. Siitä lähtien Möller on ollut tärkeä osa pohjoismaalaisten ja meidän suomalaisten terveyttä.

Katso Möller-tuotteet

Sana-solin kattavasta tuotevalikoimasta löydät vitamiinit, kivennäisaineet, hivenaineet ja ravintolisät koko perheelle, tukemaan terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota ja elintapoja. Sana-sol ravintolisillä voit täydentää ruokavaliotasi vaivattomasti.

Katso Sana-sol-tuotteet

Maxim on ammattiurheilijoidenkin käyttämä urheiluravinnesarja, joka perustuu pohjoismaiseen urheiluravitsemuksen tuntemukseen sekä laadukkaisiin hiilihydraatteihin ja proteiineihin. Tuotteet varmistavat onnistuneen liikuntasuorituksen ja nopeuttavat siitä palautumista.

Katso Maxim-tuotteet

Alusvaatteet

Pierre Robert valmistaa mukavia ja monikäyttöisiä alusvaatteita ja vaatteita koko perheelle, skandinaavisen elämäntyylin huomioiden. Vastuullisuus on yrityksen liiketoiminnan kulmakivistä ja se näkyy niin suunnittelussa, tuotantoketjussa kuin käyttämissämme materiaaleissa.

Katso Pierre Robert -tuotteet

Black Horse laukkasi miesten alusasumarkkinalle vuonna 1975 Parolasta tavoitteenaan olla kategorian musta hevonen. Mustasta hevosesta on kasvanut vuosien aikana Suomen suosituin miesten alusvaatebrändi.

Katso Black Horse -tuotteet

Norlyn on valmistanut suomalaisten suosikkisukkahousuja jo yli 50 vuotta. Norlynilla on vaiheikas historia, jonka aikana ollaan pidetty kiinni Norlynin perusperiaatteesta: joka päivä, kaikkiin tilanteisiin.

Katso Norlyn-tuotteet