Kauniit jalat halkeileville kantapäille

Päivittäinen kuormitus jaloillemme on kova kenkien jatkuvasta käytöstä ja kehon painosta johtuen. Yhteisvaikutuksena jalkapohjien iho usein kovettuu ja jopa halkeilee. Jaloille suunnitellut kuorintasukat tekevät ihosta yhdellä käsittelykerralla silkinpehmeän. Kuorintasukat sisältävät Aloe veraa ja muita luonnollisia ainesosia, jotka kuorivat jalkojen ihoa.

Ennen kuorintasukkien jalkaa vetämistä iho tulee pestä huolellisesti saippualla ja kuivata hyvin. Avaa kuorintasukkapaketti merkkiviivaa pitkin ja laita sukat varovasti jalkoihin. Voit halutessasi laittaa kuorintasukan päälle tavallisen sukan ja liikkua vapaasti. Pidä sukkia jalassa 60 minuuttia, jonka jälkeen pese jalat huolellisesti runsaalla vedellä ja kuivaa jälleen.

Kuollut iho alkaa kuoriutumaan 3-7 päivän sisällä kuorinnasta ja kuoriutuminen jatkuu 10-15 päivää. Annathan ihon kuoriutua jaloista rauhassa, etkä revi sitä irti väkisin – tämä voi johtaa ihon rikkoutumiseen. Kuoriutumisen jälkeen jalkasi ovat kuin uudet ja iho silkinsileä!

Kuorintaa ei suositella tehtäväksi useammin kuin kahdesti vuodessa. Kuorintatulosta saat ylläpidettyä rasvaamalla jalkojen ihoa säännöllisesti, näin pitäen huolta sen kosteustasapainosta.