Hemmotteluun

Sanotaan, että kauneus tulee sisältä päin ja monellakin tapaa tämä on totta. Ravinnolla on suuri merkitys siinä, miten esimerkiksi iho voi ja ravinnon lisäksi hyvinvointiaan voi tukea ravintolisillä, toki tasapainoisen ruokavalion ohella. Hemmottele siis kehoasi sisältä ja ulkoa!

 

Terveyden kannalta välttämättömät omega-3-rasvahapot pitää saada ravinnosta, sillä elimistö ei pysty niitä itse valmistamaan. Möller Vahva Omega-3 kalaöljykapseleissa on ainutlaatuinen enteropäällyste, jonka ansiosta kapselit sulavat vasta ohutsuolessa, eikä mahalaukussa kuten normaalit kalaöljykapselit. Tämä estää niin monille tutun ”kalaöljyröyhtäilyn” ja ikävän jälkimaun suussa. Omega-3-valmisteen lisäksi hyvinvointia tukemaan kannattaa nauttia myös päivittäinen monivitamiinilisä kuten LadyVita Care, joka sisältää yhteensä 13 vitamiinia ja 9 kivennäisainetta mm. kalsiumia, D-vitamiinia sekä rautaa.

 

Erilaiset öljyt ja kasvoöljyt ovat olleet jo jonkin aikaa vahvasti nouseva trendi kauneudenhoidossa ja tyypillisesti kuivaihoiset suomalaiset ovat ottaneet ne omakseen ilolla. Kasvoöljyä voit käyttää halutessasi yövoiteen sijaan, sen seassa tuomaan lisätehoa ihonhoitorutiiniisi tai vain kuivimpiin kohtiin kasvoilla, jos ihosi ei varsinaisesti tarvitse ylimääräistä kosteutusta.

 

Bio-oilin ihoöljy on erityisen suosittu raskauden tuomien venymäjälkien ehkäisyssä sekä hoidossa kuten myös muiden arpien hoidossa, mutta se toimii myös erinomaisesti kosteutta janoavan ihon perushoidossa. Jos iho on äitynyt hurjan kuivaksi, on Bio-Oil geeli kuivalle iholle oiva ratkaisu, sillä se luo iholle suojaavan kalvon, eikä päästä kosteutta haihtumaan pois iholta.

 

L300 kasvoöljy sisältää myös vettä itseensä sitovaa ja siten äärimmäisen kosteuttavaa hyaluronihappoa ja soveltuu mainiosti vaikka rentouttavaan kasvohierontahetkeen kotona.

 

VINKKI: Levitä iholle muutama tippa kasvoöljyä ja hiero kasvoja hellästi mutta napakasti sormenpäillä, suunnaten liikkeet kohti ohimoja. Ohimoilla sijaitsevat kasvojen lymfakierron niin sanotut viemärit, eli hieromalla kasvoja ”viemäreitä” kohden tehostat elimistön omaa kuona-aineiden poistumisprosessia, vähennät turvotusta kasvoilla ja kiihdytät kasvojen pintaverenkiertoa jo parissa minuutissa!