Hammasväliharjat tuplapakkaus

Tutkimuksen mukaan pelkkä harjaaminen puhdistaa ainoastaan 65 prosenttia hampaiden pinnasta. Hammasvälituotteiden käyttö on näin perustellusti yhtä tärkeää kuin hammasharjan käyttö, jos hampaiden kokonaisvaltainen terveys on sinulle tärkeää. Tästä huolimatta vain noin kolmasosa ihmisistä käyttää hammasvälituotteita säännöllisesti.

Jos siis ainoastaan harjaat hampaasi mutta et puhdista erikseen hammasvälejä, puhdistat hampaan viidestä pinnasta vain kolme. Hammasväleihin jää joka aterian jälkeen plakkia ja jos niitä ei puhdista säännöllisesti, ovat hammasvälit otollinen paikka bakteerien kasvulle. Ikävänä tuloksena voi olla reikiä ja ientulehdusta, ja aikuisille kehittyykin usein uusia reikiä juuri hammasväleihin.

Hammasharjalla ei siis pysty puhdistamaan suuta täydellisesti, joten hammashoitopakettiin kannattaa ehdottomasti hankkia juuri omaan suuhun sopivat hammasvälituotteet, sillä jokainen suu on erilainen. Kun panostat suun kokonaisvaltaiseen terveyteen harjaamalla hampaat sekä puhdistamalla myös hammasvälit säännöllisesti, ennaltaehkäiset uusien reikien syntymistä ja saat kaupan päälle hyvinvoivan, raikkaan ja terveen suun!