Ekologiseen hammashoitoon

Vastuullisuus on jatkuvasti läsnä elämässämme ja omaa vastuullisuuttaan voi lisätä pienillä, arkisilla teoilla vaivatta. Suunhoito on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja Jordanin Green Clean -sarjan tuotteet tarjoavat siihen ekologisempia vaihtoehtoja. Tuotteet kehitellään vahvasti ympäristöä ajatellen ja Green Clean -sarjan hammasharja voittikin vuonna 2019 vuoden kierrätysmuovituotteen EPRO-palkinnon.

Jordan Green Clean -hammasharjan tarina kerrotaan kesällä 2020 kuvatussa, BBC Storyworksin ja Cosmetics Europen dokumenttisarjan jaksossa, jonka voit katsoa alta. Dokumenttisarjassa keskityttiin kosmetiikan ja hygieniatuotteiden valmistajiin, jotka korostavat arkisissa tuotteissa kestävän kehityksen merkitystä. Mukaan pohjoismaista alan ammattitaitoa valikoitui edustamaan Jordan.

Hammasharjat on valmistettu 90-prosenttisesti kierrätysmuovista ja -pahvista. Green Clean -sarjan aikuisten sekä nuorten hammastahnoille on myönnetty sekä Joutsenmerkki että Vegan-merkki ja tahnojen ainesosat ovat 98% luontaisia. Tahnojen pakkauksista puolet on kierrätysmuovia.

Sarjan tuotteiden kierrätysohjeita pääset tarkistelemaan täältä.